Vizsgaszervezés

Országos vizsgaszervezés

A Kapos Bróker Kft. országszerte vállalja vizsgaszervezési jogosultsággal nem rendelkező iskolarendszeren kívüli felnőttképzést folytató képző intézmények részére államilag elismert szakmai vizsgák teljes körű lebonyolítását, felelősségteljes ügyintézéssel, kedvező és rugalmas feltételekkel.

Intézményünk meglévő és leendő partnerei számára kedvező feltételeket garantál. Munkatársaink több éves vizsgaszervezési tapasztalattal rendelkeznek, magasan képzettek, szakmailag elhivatottak.

Számunkra az életfogytig tartó tanulás nemcsak szlogen, hanem elkerülhetetlen annak, aki korszerű tudásra akar szert tenni és a munka világában érvényesülni kíván.

A hatályos jogszabályi és szakmai előírásoknak maradéktalanul megfelelünk. Szabályozott és felügyelt ügyintézéssel, korrekt, gyors és precíz munkavégzéssel biztosítjuk az eredményességet és partnereink elégedettségét.

Tevékenységünk során minőségi tárgyi és személyi feltételeket kínálunk. Nagy hangsúlyt fektetünk az eszközök, felszerelések fejlesztésére, a legkorszerűbb technológiák alkalmazására.

Ügyfélkapcsolati rendszerünket, szervezeti és üzleti kommunikációnkat megbízhatóság, igényesség, udvariasság jellemzi.

A piaci igényeknek és keresletnek megfelelően rugalmasan és szükség szerint bővítjük aktuális kínálatunkat, így egyéni kérés esetén forduljon hozzánk bizalommal.